Reacties van deelnemers

De ins en outs van een succesvolle exit-mediation (ééndaagse)

“de ins en outs van een succesvolle exit-mediation”, 13-04-2012

Deze training is door de deelnemers gemiddeld beoordeeld met een 9,1. Hieronder volgen een aantal reacties van deelnemers.

 • “Ik vind deze cursus een echte aanrader. De cursus is compleet en er worden vele praktische tips gegeven, zowel voor de beginnende als gevorderde mediator. Verder was de sfeer erg plezierig en de ambiance prettig. Zeker de moeite waard.”
  Mr. Ingrid Luimes, NMI registermediator en advocaat bij Heerenstaete advocaten & mediation te Rhenen
 • “Een dag hard werken, en vooral heel veel nuttige kennis krijgen, maakte deze training exit-mediation enorm waardevol voor mij. Ik heb precies gekregen aan kennis en kunde waar ik als arbeidsmediator behoefte aan had en daar ben ik erg blij mee. Dank je Lambert en Marjolijn.”
  Hans de Kok, Mediator/coach, Vitrus Mediation
 • “Deze cursus heb ik met plezier gevolgd en is om verschillende redenen aan te raden: 1) omdat een grote hoeveelheid theorie én jarenlange praktische ervaring met arbeidsmediation kort en bondig wordt overgebracht, 2) de verschillende achtergronden van de docenten een toegevoegde waarde zijn, 3) de informatie op een interactieve wijze wordt aangeboden waarbij er ruimte is om vragen te stellen en 4) de cursus prima aansluit bij zowel ervaren als minder ervaren mediators.”
  Jan Overmeer, Adviseur arbeid organisatie, Coach, geregistreerd NMI Mediator
  Human Resources, bedrijfsgezondheidsdienst, Coöperatie VGZ UA

 

“de ins en outs van een succesvolle exit-mediation”, 24-05-2011

Deze training is door de 8 deelnemers gemiddeld beoordeeld met een 8,3. Hieronder volgt een reactie van een deelnemer:

 • “De docenten hebben kennis van zaken die aan de hand van praktijkvoorbeelden snel inzichtelijk en toepasbaar wordt gemaakt. Ook de informele sfeer maakt dat de stof op een prettige manier verwerkt kan worden. De aanpak in de praktijk, zoals zij die beschrijven, is maatwerk, soms ondeugend creatief, niet te strak volgens voorgeschreven protocollen, maar doen wat nodig is om het probleem op te lossen. De training stimuleert om kennis, regels en creativiteit op een effectieve manier met elkaar te koppelen. Zeker een aanrader voor diegene die zich op dit vlak wil begeven”
  José Lenders, NMI Mediator

 

“de ins en outs van een succesvolle exit-mediation”, 2-11-2010

Deze training is door de 12 deelnemers gemiddeld beoordeeld met een 8,6. Hieronder volgen een aantal reacties van deelnemers.

 • “Dank voor de plezierige en zinvolle training. De dag is omgevlogen en wij gingen naar huis met veel informatie, checklisten en structuur in de aanpak van een exit-mediation. Alle ins en outs zijn besproken en wij hebben in een ontspannen sfeer alle informatie kunnen opnemen. Je laat een integere mediator zien die menselijk is maar heel duidelijk en met een eigen visie. Je laat zien dat je alert blijft in het vasthouden van de regie. Ook hier heb ik veel aan gehad. Ik hoop tot een volgende keer.”
  A.M. Winants, NMI gecertificeerd mediator, counselor en coach
 • “Inspirerende trainers die met bevlogenheid een uitstekende training hebben verzorgd. Hoge praktijkwaarde, zoals de checklist en de reader waarmee je als mediator direct aan de slag kunt.”
  Arnette van Heijst, NMI geregistreerd mediator

Terug naar trainingsinformatie