Wie zijn wij?

‘Wij’ zijn in totaal ongeveer 35 mensen, die u het hele jaar door graag helpen bij het voorkomen of oplossen van (dreigende) arbeidsconflicten. ‘Wij’ zijn ruim 30 deskundige MfN-registermediators, die vanuit locaties door heel Nederland voor Van Opstal & partners werkzaam zijn, en 4 kantoormedewerkers, werkzaam op ons hoofdkantoor in Nijmegen. Van Opstal & partners is een van de grootste mediationbureaus van Nederland en al ruim 13 jaar lang (sinds 2005) toonaangevend op het gebied van arbeidsmediation. Wij zijn het enige grote, landelijk werkende mediationbureau dat uitsluitend gespecialiseerd is in arbeidsmediation en waarvoor de grootste verzekeraar van Nederland (Achmea) via een externe audit door QSN een ‘certificaat van goedkeuring’ heeft afgegeven.

Lambert van Opstal
Oprichter en eigenaar/directeur is de heer drs. L.H.J.M. (Lambert) van Opstal, gespecialiseerd arbeidsmediator, coach en trainer in arbeidsverhoudingen. Lees hier meer over zijn achtergrond.

Bureauprofiel
Van Opstal & partners bestaat, als bureau voor coaching en training, sinds 1998. Onze core-business is nu, sinds 2005, mediation bij arbeidsconflicten. 

Wat is onze missie? In zijn algemeenheid streven wij ernaar ons steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van een gezonde samenleving, waarin welvaart niet ten koste gaat van welzijn.
Lees meer…

Onze visie op conflicten
Overal waar mensen samenleven of samenwerken ontstaan vroeg of laat conflicten. Je zou dan ook kunnen zeggen dat ze bij het leven horen. Conflicten zijn dan ook niet het echte probleem. Het is de kunst ze tijdig te signaleren en op te lossen en niet (onnodig) te laten escaleren.
Lees meer…

Voorkomen is beter dan genezen
Er zijn weinig zaken die mensen meer uit hun slaap houden dan intermenselijke problemen en conflicten. Afgezien daarvan leiden conflicten in arbeidsrelaties vaak tot fysiek of mentaal verzuim en kosten ze  organisaties handen vol geld.
Lees meer…