Trainingen voor mediators

De mediation-trainingen najaar 2020 zijn helaas geannuleerd om Corona-gerelateerde redenen

Op het gebied van arbeidsmediation is Van Opstal & partners in Nederland een van de toonaangevende bureaus. Wij zijn landelijk werkzaam met ca. 35 MfN-registermediators en voeren al jarenlang vele honderden mediations per jaar uit. Om de opgebouwde expertise te kunnen delen met meer en minder ervaren (arbeids)mediators bieden wij trainingen aan tegen scherpe prijzen. Wij streven daarbij naar dezelfde (top)kwaliteit die ons bureau levert op het gebied van arbeidsmediation zelf. De trainingen zijn zeer geënt op onze dagelijkse arbeidsmediationpraktijk en zitten, naast alle belangrijke theorie, vol praktische tips en technieken. Onze trainers zijn zeer ervaren arbeidsmediators, die ook als trainer veel ervaring hebben. Al onze trainingen en ook onze Specialisatieopleiding tot Arbeidsmediator worden door MfN erkend en laatst genoemde opleiding ook door de Vereniging Arbeidsmediators Nederland (VAN). Wilt u een succesvolle(re) arbeidsmediator worden? Meldt u dan bij ons aan!

Al onze trainingen worden gegeven in het Postillion Hotel te Bunnik, vlakbij de A12, 10 minuten lopen vanaf station Bunnik. Klik hier voor een routebeschrijving.

 

Agenda van onze trainingen najaar 2020:

* Deze trainingen kunnen ook onderdeel uitmaken van onze vierdaagse specialisatieopleiding tot arbeidsmediator. Deze opleiding bestaat uit 8 dagdelen verspreid over 4 dagen en bevat 4 te onderscheiden modules. U kunt deze specialisatieopleiding aaneengesloten volgen, maar ook modules bij elkaar sparen. Wanneer u alle 4 de modules hebt gevolgd krijgt u het Van Opstal & partners-certificaat ‘arbeidsmediator’ uitgereikt (dit laatste alleen voor mediators die een MfN-basisopleiding gevolgd hebben).

Voor meer informatie per training of voor direct aanmelden kunt u doorklikken op de naam van de training.

U kunt ook contact opnemen met ons secretariaat, telefoonnummer  (024) 366 09 44 of een e-mail sturen naar
info@vanopstalenpartners.nl

 

Onze trainers

Mr. Simone Kalff
Zelfstandig gevestigd MfN-registermediator, arbeidsjurist en trainer. Tot 01-10-2010 directeur van HU Mediation. Sinds 2010 ook werkzaam als arbeidsmediator voor Van Opstal & partners.
Meer informatie

Drs. Lambert van Opstal
MfN-registermediator, coach en trainer in arbeidsverhoudingen, eigenaar/directeur van Van Opstal & partners, mediation, coaching en training.
Meer informatie

Mr. Ingrid Luimes
MfN-registermediator, coach, advocaat en trainer. Jarenlang werkzaam als advocaat, waarbij zij zich sinds 2007 volledig richt op familie- en arbeidsconflicten. Sinds 2013 tevens werkzaam als arbeidsmediator voor Van Opstal & partners.
Meer informatie

Mr. Jeanette de Vries
Zelfstandig gevestigd MfN-registermediator, Life-coach en trainer. Sinds 2009 ook werkzaam als arbeidsmediator voor Van Opstal & partners.
Meer informatie

Drs. Jeannet Kant MDR
Jeannet Kant is zelfstandig gevestigd MfN-registermediator, management- en conflictcoach en intervisor, sinds 2012 ook werkzaam als arbeidsmediator voor Van Opstal & partners.
Meer informatie