Mr. Jeanette de Vries

MfN-registermediator, life-coach en trainer. Sinds 2009 ook werkzaam als arbeidsmediator voor Van Opstal & partners.

Jeanette de Vries werkt ruim 10 jaar als zelfstandig life-coach, mediator en trainer in persoonlijke ontwikkeling. Tevens begeleidt zij studenten in hun vakmanschap tot life-coach. Zij houdt zich bezig met de persoonlijke effectiviteit van professionals. Zij doet dit door mensen inzicht te laten verkrijgen in hun eigen gedragspatronen en het effect daarvan op henzelf én op anderen. Het is haar kracht om individuen en groepen in contact te brengen met hun innerlijke drijfveren. Van daaruit ontstaat verandering en beweging. Haar tweede specialisatie is het omgaan met conflicten. Zij is NMI registermediator.

Van oorsprong is Jeanette jurist maar ze heeft als snel de overstap gemaakt naar het HRM-werkveld. Daarin heeft zij een diversiteit aan functies vervuld. Van beleid maken tot individuele begeleiding.
Haar stijl is daadkrachtig en flexibel, liefdevol en creatief. Ze stimuleert mensen om zelf aan het stuur van hun eigen leven en ontwikkeling te gaan staan. Altijd vanuit de unieke eigenschappen en talenten van het individu.