Referenties

 • “Voor de inzet van Mediation bij onze klanten, werken wij al jaren samen met Van Opstal & partners. Het is een betrouwbare partij, die altijd levert volgens de afspraken. In de afgelopen jaren hebben wij nooit klachten ontvangen van onze klanten. Zij zijn voor ons natuurlijk de belangrijkste graadmeter of een door ons ingezette partner het goed doet. Structureel heb ik daarnaast jaarlijks een uitgebreid overleg om de samenwerking en performance van Van Opstal & partners tegen het licht te houden. Van Opstal & partners is een stabiele organisatie met een gedreven directeur/eigenaar die vol passie voor het Mediation vak de hoogste kwaliteit nastreeft. Voor ons alle reden om de samenwerking met Van Opstal ook in de komende periode vol vertrouwen voort te zetten.” (juni 2014)
  Kees Glasbergen, Inkoper van Arbeidsgerelateerde Zorg voor Achmea. Hij is verantwoordelijk voor het selecteren en inkopen van kwaliteitsproviders van allerhande aanbieders van arbeidsgerelateerde en arbeidsrelevante zorg. Zowel op het gebied van preventie als ook voor re-integratie. Binnen Achmea koopt Kees onder andere in voor het merk Zilveren Kruis Achmea, dat zich met het Gezond Ondernemen concept op de zakelijke markt onderscheidt op het gebied van gezondheid en duurzame inzetbaarheid.
 • “Voor het oplossen van arbeidsconflicten werken wij als inkomensverzekeraar al sinds 2008 samen met Van Opstal & partners. En dat met volle tevredenheid. Het betreft een betrouwbare provider: ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen. Ook zijn wij heel tevreden over hun resultaten. In 2015 werd zelfs 94% van alle mediationtrajecten succesvol afgesloten met een mediation-vaststellingsovereenkomst!
  Voor de MKB werkgevers die een verzuimverzekering hebben afgesloten bij Achmea zijn arbeidsconflicten al snel lastig zelf op te lossen. Voor kleine ondernemingen kunnen conflicten een directe bedreiging vormen voor de bedrijfscontinuïteit. Snelle interventie van professionele mediators met kennis van onze klanten is daarom van essentieel belang. Wij weten dat daarvoor onze klanten bij Van Opstal & partners in goede handen zijn. Voor Achmea dus meer dan voldoende redenen om ook in de komende jaren de samenwerking met Van Opstal & partners voort te zetten”. (februari 2016)
  Sylvia Boesveld, Beleidsadviseur Achmea inkomensverzekeringen voor onder andere de merken: Centraal Beheer, Avéro en Interpolis
 • “Van Opstal & partners is al vanaf 2005 een van onze providers op het gebied van arbeidsmediation. Vanwege de constant hoge kwaliteit van dienstverlening, de uitstekende resultaten en de gemiddeld korte doorlooptijd van een mediationtraject is het aantal doorverwijzingen van onze bedrijfsartsen de afgelopen jaren fors toegenomen.”
  Jurgen Hermsen, tot 2012 providermanager bij Achmea Vitale (arbodienst)
 • “Dankzij het team-mediationtraject, uitgevoerd door Van Opstal & partners, lopen de wagons met ‘remmers in vaste dienst’ weer als een geoliede trein. Bijna een jaar na dato zijn het betrokken team, bestaande uit 5 docenten, en de directie van AOC Oost, locatie Almelo, nog steeds zeer tevreden over het resultaat van de mediation.”
  Jan Greven, Teamleider AOC Oost, locatie Almelo (school voor VMBO-Groen)
 • “Geachte heer Van Opstal , . . . ik wil u bedanken voor de deskundige wijze waarop u het gesprek in goede banen hebt weten te leiden. Mooi om te zien hoe mensen die zo lijnrecht tegenover elkaar staan toch op een rustige manier tot een voor beide partijen bevredigende oplossing van een conflict kunnen komen onder uw begeleiding.”
  José van Lieshout, Bodystyle, Uden